Avocat divort – pensie alimentara

Daca ai o pensie alimentara neachitata, trebuie sa apelezi cu incredere la un avocat pentru recuperare pensie alimentara neplatita. Cabinetul nostru este specializat in astfel de demersuri, precum si in divorturi cu partaj si minori.

Foarte important de retinut este faptul ca, la calcularea pensiei alimentare se va tine cont de salariul obtinut, nu si de alte venituri care provin din indemnizatii sau salarii compensatorii.

Pensia alimentara de intretinere a minorului este datorata de catre parintele ce nu are in grija minorul si poate fi stabilita atat prin acord cat si prin procedura judiciara, in situatia in care partile nu se inteleg.

Tot conform legilor din Romania, cuantumul pensiei de intretinere pentru copii se poate modifica, daca parintele beneficiaza de cresteri de salariu. O astfel de decizie este luata in fata instantei, insa pana aici, parintele care are in crestere copilul minor, trebuie sa dovedesca faptul ca salariul parintelui care plateste pensia alimentara a fost majorat.

Cabinet Avocat Divort.

Daca veti fi pusi in situatia de a cere ajutorul instantei de judecata pentru obtinerea pensiei alimentare atunci veti avea nevoie de un avocat reprezentare proces pentru pensia alimentara.

Este dificil sa gasesti un avocat divort specializat in pensie intretinere minor dar daca vei lua legatura cu noi, va punem in contact cu unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu.

Avem un numar foarte mare de dosare castigate si clienti multumiti, ce nu regreta colaborarea avuta cu noi.

Onorariu avocat pensie alimentara reprezinta un criteriu pe care ar trebui sa il aveti in vedere la alegerea avocatului potrivit, de accea noi venim in intampinarea dumneavoastra cu onorarii pe care le vom stabili de comun acord, astfel incat liberul acces la justitie sa nu va fie ingradit de acest aspect.

Onorariul avocatului pentru demersul juridic pe care vreti sa il initiati va fi stabilit de la primele discutii cu un avocat divort obtinere pensie alimentara din cadrul cabinetului nostru.


Avocat divort specializat in pensie alimentara

Avocat divort specializat in pensie alimentara. Apeleaza cu incredere la un avocat specializat in pensie intretinere minor din Bucuresti. Cabinet Avocat Sidonia Tudor – avocat divort cu experienta si reputatie! Sunati astazi!