Problemele cu care va confruntati in timpul casatoriei dar si decizia de a divorta reprezinta chestiuni importante pe care trebuie sa le gestionati cu multa atentie. Aveti nevoie de o echipa serioasa si dedicata pentru a va proteja drepturile si bunurile dobandite in timpul relatiei. Echipa noastra de avocati cu experienta ofera servicii complete si eficiente intr-o gama larga de probleme legate de  dreptul familiei, indiferent daca  vreti sa luati decizii inainte de a va casatori, daca puneti capat unei casatorii sau vreti sa reglementati probleme legate de custodia si drepturile parintesti.

Fiecare client este unic, sunati-ne astazi pentru a discuta despre circumstantele dumneavoastra personale.

Alte servicii pentru care cabinetul nostru are avocati specializati si bine pregatiti :

Contactati un avocat cu experienta in dreptul familiei din Bucuresti

Oferim consultatii juridice de specialitate iar un avocat cu experienta va analiza situatia dumneavoastra actuala, va discuta obiectivele si scopurile dumneavoastra personale, va raspunde la toate intrebarile pe care i le adresati si va lamuri aspectele pe care i le prezentati ca incerte. Cabinetul nostru de avocatura acorda o mare importanta furnizarii de servicii juridice de calitate, incepand de la prima consultatie. Programarile pentru consultatii se pot face contactand biroul nostru la 0747.307.729, trimitandu-ne un e-mail la office@avocatdivort.com.ro sau folosind formularul de contact.

Domenii de expertiza in divort / in dreptul familiei

Avocat cu domenii de expertiza in divort / in dreptul familiei din Bucuresti: divort, custodia copilului, pensia alimentara, tagada paternitate, inregistrare divort, partaj, program de vizitare, ordin de protectie, recunoastere divort din strainatate, divort din strainatate. Avocat divort specializat si in problemele romanilor din strainatate. Sunati-ne astazi!