Avocat divort – partaj – consultanta juridica

Divortul la judecatorie este varianta cea mai utila pe care sotii o aleg atunci cand nu se mai inteleg iar optiunea unui divort de comun acord nu este luata in calcul.

Desi un divort la notar sau la starea civila se rezolva mai repede si mai simplu decat cel la judecatorie, sotii care nu ajung la un consens sunt sfatuiti sa mearga pe calea judecatoreasca.
Pentru un divort la judecatorie este recomandat ca ambii soti sa fie reprezentati de un avocat divort si partaj.

Daca va aflati in situatia in care doriti sa divortati, contactarea unui avocat ce ofera asistenta si reprezentare in actiunile de partaj si divort, nu este doar o recomandare, mai ales atunci cand nu exista o intelegere intre soti, iar acestia doresc sa imparta bunurile dobandite in timpul casatoriei si sa isi protejeze pe cat posibil drepturile reglementate de lege. Intreaba un avocat specializat in divort si partaj care sunt pasii pe care ii ai de parcurs si solicita o consultanta juridica pentru partajul bunurilor comune.

Cabinet Avocat Divort.

Avocatul titular al cabinetului are o vasta experienta in domeniul juridic si in mod special in cauzele ce au ca obiect divort si partaj astfel incat daca decizi sa ne contactezi pentru ca ai nevoie de o consultanta juridica avocat specizalizat in divort si partaj, vei avea parte de servicii de inalta calitate. Abordam fiecare caz cu onestitate si confidentialitate.

Apeland la un cabinet de avocatura specializat, beneficiati intotdeauna de consiliere și reprezentare juridica cu respectarea diligentei profesionale adecvate.

Consultatia juridica sau serviciile de avocatura se acorda in baza unui contract de asistenta juridica, contract care trebuie completat de catre cabinetul nostru impreuna cu dumneavoastra (in format electronic, pe email). In varianta in care in urma consultatiilor acordate, va fi nevoie sa va reprezentam in instanta sau in fata altor autoritati, pretul consultatiei va fi inclus in onorariul final.


Avocat divort – partaj – consultanta juridica

Avocat divortconsultanta juridica avocat specializat in divort si partaj. Asistenta si reprezentare avocat divort in Bucuresti! Apeland la cabinetul de avocatura Sidonia Tudor, beneficiati intotdeauna de consiliere si reprezentare juridica profesionala!