Avocat divort cu copii

Divortul reprezinta o etapa neplacuta din viata unei persoane, dar care din pacate este din ce in ce mai des intalnita. Atunci cand exista si copii minori rezultati in urma casniciei, situatia este cu mult mai dificila si mai complicata.

In primul rand, procedura redactare cerere de divort cu copil minor trebuie sa fie una minutioasa, care sa aiba in vedere interesul superior al minorului. Va recomandam sa apelati la avocati specializati in procesele de divort cu minori si sa nu tratati cu superficialitate importanta demersurilor juridice pe care le aveti de parcurs.

Un avocat divort cu copil minor va poate asigura succesul castigarii dosarului si obtinerea unei hotarari favorabile pentru dumneavoastra.

In cazul in care nu va intelegeti cu partenerul dumneavoastra privind incredintarea copiilor minori in caz de divort, instanta de judecata va decide.

Cabinet Avocat Divort.

Instanta analizeaza mai multe criterii pentru a ajunge la o decizie de acest tip.
Conteaza foarte mult varsta copilului, langa cine a crescut pana la separarea parintilor, cu care dintre parinti domiciliaza pe durata solutionarii dosarului, de care dintre parinti este mai atasat, daca si-a format deja un anturaj de cunostinte/prieteni, fata de care o rupere ar avea un mare impact emotional, daca ar impune sau nu schimbarea gradinitei/scolii, analizeaza raportul de Ancheta sociala spre a vedea ce fel de conditii au fiecare dintre parinti in locatia in care ar urma sa domicilieze copilul, precum si multe alte aspecte ce pot fi aduse la dosar in probatoriu.

Litigiile de dreptul familiei sunt extrem de delicate, iar noi le vom trata ca atare, cu maxima seriozitate. Ne concentram eforturile in directia solutionarii cauzei dumneavoastra si nu tratam cu superficialitate nicio solicitare.

Un avocat divort cu copii va va oferi solutii juridice la problemele tale. Sute de clienti multumiti. Respect pentru timpul dvs. Solutii eficiente. Reprezentare in instanta.


Avocat divort cu copii. Avocati specializati

Avocat divort cu copii. Avocati specializati in procesele de divort cu minori va pot asigura succesul castigarii dosarului. Avocat Bucuresti Sidonia Tudor – avocat cu experienta si reputatie in procesele de divortavocat divort Bucuresti.