Avocat divorturi

Daca nu aveti nicio recomandare pentru cel mai bun avocat divorturi si sunteti in cautarea unuia, ati ajuns în locul potrivit. Abordarea noastra este aceea de a va ajuta sa gasiti avocati specializati in divorturi pentru cazul dumneavoastra. Va incurajam sa stabiliti o intalnire cu un avocat divorturi  din cadrul companiei noastre care va analiza cazul dumneavoastra si va oferi cele mai bune solutii juridice.

In situatia in care nu va puteti deplasa din motive obiective la sediul cabinetului, puteti stabili o intalnire online cu avocati divorturi Bucuresti, care va vor raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.

Trebuie sa cunoasteti faptul ca exista mai multe tipuri de divort, precum: divort prin acordul partilor, divort pentru motive temeinice, divort din culpa comuna, divort din culpa exclusiva a unuia dintre soti, la cererea unuia dintre soti, dupa o separare in fapt care a durat cel putin 2 ani, la cerearea sotului sau sotiei, a carui stare de sanatate face imposibila continuarea casatoriei.

Cabinet Avocat Divort.
Avocat divorturi

Discutam despre un divort prin acord atunci cand sotii se inteleg cu privire la exercitarea autoritatii parintesti, locuinta copiilor, pensia alimentara, revenirea la numele anterior, partajul bunurilor comune etc. Acest tip de divort poate fi pronuntat de instanta judecatoreasca, indiferent de durata casatoriei sau existenta copiilor minori in urma acesteia.

Un cabinet avocat divorturi poate ajuta ambele parti sa depaseasca aceasta perioada dificila din viata, cu pierderi minime. Desigur, poti sa divortezi si fara un avocat. Daca ambii soti sunt de acord sa divorteze, fara a pretinde ceva si, in plus, nu au copii minori, atunci pot obtine un divort pur si simplu prin depunerea unei cereri la registratura. Cu toate acestea, din pacate, multe cupluri care ajung la divort au si copii. De asemenea, de-a lungul anilor de casnicie, oamenii acumuleaza nu numai contradictii, ci si proprietati pe care doresc sa le imparta egal.


Avocat divorturi. Avocati specializati in divorturi

Avocat divorturi. Avocati specializati in divorturi. Stabiliti o intalnire cu un avocat divorturi din cadrul companiei noastre! Avocat Divort Sidonia Tudor – avocat cu experienta si reputatie! Sunati-ne astazi!

Leave a Comment