Avocat divort online

Potrivit dispozitiilor Codului de Procedura Civila, sotii trebuie sa se prezinte personal in fata instantei de judecata atunci cand intentioneaza sa divorteze. Exceptia de la aceasta regula o reprezinta situatia in care una dintre parti are resedinta in strainatate, putand fi reprezentata de un avocat.

In calitate de avocat divort online te pot ajuta sa divortezi urmand procedurile legale, nefiind nevoie sa te deplasezi in tara sau sa te prezinti la termenele de judecata. Pentru a fi corect informat iti recomand sa contactezi un avocat divort disponibil prin whatsApp sau email si intreaba un avocat divort de acasa ce trebuie sa faci pentru a demara procedura de divort.

Deci poti divorta online cu ajutorul unui avocat care va face toate demersurile in numele tau. In cazul in care nu te poti prezenta in tara la divort si nici nu iti angajezi un avocat care sa te reprezinte, actiune va fi respinsa ca nesustinuta.

Cabinet Avocat Divort.

Consulta un avocat divort de la distanta si vei primi informatii complete referitoare la proceduri si costurile unui dosar de divort.

Trebuie sa imi trimiti pe whatsapp, facebook sau e-mail certificatul de divort, certificatul de nastere al copilului minor si dovada ca ai sau aveti resedinta in strainatate. Potrivit dispozitiilor articolului 922 Cod Procedura Civila, instanta va avea nevoie de dovezi sau poate dispune efectuarea unor cercetari pentru a afla daca locuinta specificata in cererea de divort este aceeasi cu a sotului parat, de aceea este bine sa avem totul pregatit inainte de a depune cererea de divort.

Va punem la dispozitie consultanta juridica de specialitate din partea unui avocat divort fara deplasare la sediul cabinetului, putand sa ne contactati telefonic la 0747.307.729 sau prin e-mail la office@avocatdivort.com.ro .

Programeaza consultanta online si puteti obține un răspuns rapid la problema dumneavoastra juridica de la un avocat divort online.


Avocat divort online. WhatsApp, email, Facebook

Avocat divort online. Avocat divort disponibil prin WhatsApp, email, Facebook / Messenger. Nu este nevoie sa te deplasezi in tara pentru a contacta un avocat specializat in divort si a demara procedura de divort! Contactati-ne online ACUM!