Avocat divort

Daca doriti sa apelati la serviciile unui avocat cu experienta atunci ati ajuns la locul portivit. Avocatii cabinetului nostru va vor apara cu deplina responsabilitate interesele in fata instantei de judecata si vor stabili strategia dosarului astfel incat la finalul dosarului sa aveti doar de castigat.

Nu este necesara prezenta dumneavoastra in tara pe parcursul procesului in cazul in care aveti resedinta in strainatate si nu va puteti deplasa. Noi ne vom ocupa de reprezentarea dumneavoastra si vom raspunde in fata completului de judecata in numele dumneavoastra. Nu aveti nevoie nici macar de o procura speciala avocat divort, este suficienta semnarea contractului de asistenta juridica in baza caruia noi vom elibera imputernicirea avocatiala de reprezentare.

Cabinet Avocat Divort.

Apeland la serviciile noastre veti avea siguranta ca ati luat legatura cu cel mai bun avocat divort Bucuresti, care va va oferi cele mai bune servicii de asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor de judecata, stabilirea strategiilor optime pentru realizarea intereselor clientului, consultanta juridica si redactarea tuturor documentelor necesare.

De cele mai multe ori clientii au aceleasi intrebari legate de divort. Si anume: cat dureaza si cat costa un avocat pentru divort? Si raspunsul este acelasi: depinde de fiecare situatie in parte. Onorariile se stabilesc in functie de complexitatea cauzei, durata, daca la mijloc sunt si copii minori, daca soti inteleg sa solutioneze si partajul.

Intelegem perfect acesta preocupare deoarece este firesc sa cunosti costurile si sa stii daca poti sa ti le asumi (mai ales intr-o perioada de pandemie). Insa, inainte de a te gandi la onorariu, ar trebui sa te preocupe daca sotul este sau nu de acord cu divortul, acest aspect presupunand si stabilirea locuintei copiilor dupa divort dar si plata pensiei de intretinere.

Tocmai de accea am decis sa raspundem nevoilor tale si sa beneficiati de serviciile unui avocat divort cu plata in rate stabilite de comun acord.


Avocat divort. Servicii avocat de divort cu experienta

Avocat divort. Servicii avocat de divort cu experienta! Va intrebati cat costa un bun avocat pentru divort? Contacteaza-ne pentru a afla! Cabinet Avocat Bucuresti Sidonia Tudor – avocat cu experienta si reputatie!