Avocat divort – custodie copil

Obtinerea custodiei copilului intr-un proces de divort reprezinta o sarcina grea si mult timp, pe care minorul de cele mai multe ori nu il are, fiind victima relatiei defectuoase a parintilor.

Custodia copilului in procesul de divort o puteti obtine doar apeland la un avocat care castiga custodia copilului si divortul.

Din pacate, din situatiile cu care ne-am intalnit, parintii inteleg sa foloseasca copilul pe post de moneda de schimb sau sa fie cumva parghia de razbunare pe celalalt parinte, lucru care nu inseamna nimic altceva decat un veritabil abuz.

Apelati la un avocat pentru custodia copilului si pentru a intelege situatiile particulare ce pot aparea in legatura cu speta dumneavoastra.

Cabinet Avocat Divort.

Raspunderea parinteasca face referire la obligatiile si drepturile partintilor fata de copii si patrimoniul lor. Atunci cand aceste drepturi sunt incalcate, un avocat specializat in dreptul familiei, este necesar pentru a coduce corect un proces. Chiar daca exista diferente intre statele membre ale UE, acest concept include in majoritatea cazurilor dreptul de vizita si custodia.

Felul custodiei se poate schimba de-a lungul timpului si doar judecatorul poate dispune o astfel de schimbare. Astfel, daca initial ati avut o custodie comuna si ulterior apar motive care pot schimba aceasta situatie, trebuie sa va adresati instantei de judecata cu o cerere care sa aiba ca obiect modificarea custodiei.

Daca esti in cautarea unui avocat custodie copil si esti in plin proces de incredintare a copilului, nu ezita sa ne contactezi.

Un avocat de divort bun si cu sanse sa castig custodia copilului iti va spune inca de la inceput care sunt implicatiile pe care le are un astfel de dosar si ce anume ai tu de facut pentru a castiga.

Pentru toate problemele legate de un proces de divort si custodie minori sau partaj trebuie sa apelati la un avocat extrem de specializat in dreptul familiei.


Avocat divort bun si cu sanse sa castig custodia copilului

Alege un avocat divort bun si cu sanse sa castig custodia copilului din cadrul Cabinetului de Avocatura Sidonia Tudor. Daca esti in cautarea unui avocat custodie copil si esti in plin proces de incredintare a copilului, nu ezita sa ne contactezi la 0747.307.729!