Reprezentare juridica divort

Daca sunteti in cautarea unui avocat care va poate asigura asistenta si reprezentarea juridica pe toata durata procesului de divort, ati ajuns in locul potrivit. Abordarea noastra este aceea de a va ajuta sa gasiți cel mai bun avocat de divort pentru cazul dumneavoastra. Va incurajam sa stabiliti o intalnire cu un avocat din cadrul companiei noastre care va analiza cazul dumneavoastra si va oferi cele mai bune solutii juridice.

Reprezentarea juridica de specialitate in actiunile de divort este esentiala in situatia in care va doriti sa castigati actiunea formulata.

Conform noului cod civil, partile pot divorta de comun acord sau la cererea ambilor soti.
Discutam despre un divort prin acord atunci cand sotii se inteleg cu privire la exercitarea autoritatii parintesti, locuinta copiilor, pensia alimentara, revenirea la numele anterior, partajul bunurilor comune etc. Acest tip de divort poate fi pronuntat de instanta judecatoreasca, indiferent de durata casatoriei sau existenta copiilor minori in urma acesteia. Toate aceste informatii va pot fi explicate pe larg de catre un specialist, care la nevoie va poate asigura si reprezentare juridica divort.

Cabinet Avocat Divort.

Reprezentare juridica in divort cu copii este unul din serviciile de care puteti beneficia daca veti apela la serviciile cabinetului nostru.

Divort cu copii minori este o situatie des intalnita in care sotii (sau doar unul din soti) doresc sa divorteze, iar din casatorie au rezultat copii minori. In astfel de cazuri, divortul este pronuntat, de regula, de catre o instanta de judecata si, de asemenea, judecatorul va decide cu privire la custodia copiilor.

Va putem asigura reprezentare juridica divort de avocat la preturi adecvate situatiei dvs. financiare, important este sa ne contactati si stam de vorba.

Contactati-ne telefonic la 0747.307.729 sau prin email la office@avocatdivort.com.ro si avocatii nostri de divort din Bucuresti va asigura ca divortul dumneavoastra se desfasoara cat mai repede si fara probleme.


Reprezentare juridica divort pe toata durata procesului

Asistenta si reprezentare juridica divort pe toata durata procesului. Reprezentare juridica in divort cu copii. Preturi adecvate situatiei dvs. financiare. Pentru mai multe informatii, contactati un avocat de divort la datele de contact afisate pe website!