Cat de important este avocatul in procedura de divort

Daca ati luat sau sunteti in curs de a lua decizia dificila de a va separa de sotul/sotia dumneavoastra, este posibil sa va simtiti coplesiti de numarul de necunoscute care vin odata cu acea decizie. Cine ar trebui sa se mute din casa familiei? Cu cine vor locui copiii? Cum ne impartim activele si datoriile? Imi pot permite singur cheltuielile de trai de zi cu zi?

Fiecare dintre aceste intrebari este legata de considerente emotionale, financiare si practice. Dacă aveti nevoie de ajutor cu divortul dumneavoastra si doriti un avocat de familie cu experienta de partea dumneavoastra in timp ce parcurgeti acest proces, contactati astazi cabinetul nostru de avocat.

De ce este important sa apelati la un avocat specializat in astfel de dosare privind divortul?

Iata motivul general pentru care este important sa implicati in aceasta etapa si un avocat specializat in divorturi: un avocat de divort cu experienta va va explica drepturile si optiunile si va va sfatui cu privire la implicatiile juridice ale oricaror decizii.

Odata ce beneficiati de o consiliere juridica clara, veti fi într-o pozitie ideala pentru a lua decizii care sa abordeze toate considerentele dumneavoastra emotionale, financiare si practice si sa va puna pe baze solide pentru a merge mai departe in noua voastra viata după separare.

Cand ai de partea ta un avocat de divort calificat si profesionist, vei beneficia de anii de educatie, pregatire si experienta ai acestuia.

Un avocat bun de divort va va ajuta să va pregatiti pentru despartire si va va ghida prin proces, astfel incat sa fie cat se poate de usor de gestionat.

procedura divort

Cum va poate ajuta un avocat specializat in divorturi?

Serviciile oferite de cabinetul nostru de avocat sunt urmatoarele:

  • consiliere juridica, de formare a dosarului de divort, de redactare a actiunii de divort
  • comunicare cu partea adversa, unde este cazul, si de stabilire a divortului de comun acord, unde acest lucru este posibil
  • asistenta juridica, fiind prezent alaturi de client in proces, fapt ce nu exclude, insa, obligativitatea prezentei partii la termen
  • asistenta la starea civila sau la notarul public, in procedura administrativa a divortului prin acord
  • legalizare a hotararii de divort. Hotararea de divort, trimisa de Judecatorie, primita prin posta, nu are semnatura si stampila Judecatorului. Pentru a obtine un caracter oficial si pentru a fi recunoscuta de catre autoritati (Primarie, Oficiul de Stare Civila), hotararea trebuie legalizata la Judecatorie
  • consiliere in probleme privind incredintare copii, partaj bunuri comune, despagubiri materiale, prestatii compensatorii de la unul dintre soti, pensie intretinere intre soti

Daca aveti nevoie de ajutor contactati un avocat de divort cu experienta pentru a beneficia de cele mai bune servicii juridice.

Daca treceti printr-o separare sau un divort si aveti nevoie de sfaturi de la un avocat specializat in astfel de dosare, ne puteti contacta pentru a programa o consultatie initiala. Practica doamnei avocat Sidonia Tudor este dedicata exclusiv problemelor de drept al familiei. Indiferent de intrebările sau problemele cu care va confruntati in dreptul familiei, suntem aici pentru a va ajuta.

Vă putem analiza situatia si va putem sfatui cu privire la cea mai buna cale de actiune. Va putem ajuta sa va concepeti strategia, sa intelegeti implicatiile si legea si sa va ghidam prin negocieri pentru a ajunge la un acord de separare clar si cuprinzator.

Protejati-va din punct de vedere legal vorbind astazi cu un avocat cu experienta in divort. Sunati la biroul nostru la 0747.307.729.

Leave a Comment